توصيه هاي بهداشتي آقاي ابراهيمي اسفاد در مورد ويروس كرونا

ساخت وبلاگ

چطور می توانیم میزبان خوبی برای کرونا ویروس نباشیم؟ 

ابراهیم ابراهیمی کارشناس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در خصوص نحوه تعامل با این مهمان ناخوانده مطلبی را منتشر کرد که خواندن این مطلب در شرایط فعلی می تواند کمک کننده باشد.  

این روزها شاهد شرایط خاصی در کشورمان هستیم . اگر هر کدام از ماها  نقش خودمان را در کنترل شرایط موجود، پررنگ ببینیم و مسئولانه با این قضیه برخورد نماییم ، می توانیم نقشی موثر و سازنده  در گذر از این شرایط سخت  ایفا کنیم.آنچه که سبب می شود ویروس کرونا  قوی تر عمل کند این است که ویروسهای فکری ما نیز به آن اضافه شود . بنابراین با مدیریت افکار  و رفتار خود میتوانیم گامی مهم برای سلامت خود و عزیزانمان برداریم .  از جمله ویروسهای فکری که میتوانند شارژر ویروس کرونا باشند میتوان به  ویروس فکری کوچک انگاری و بزرگ نمایی کردن مشکل اشاره کرد.


در کوچک انگاری افراد با مکانیزم دفاعی  انکار کردن  موضوع  را بسیار ساده میبینند ،  با بیخیالی از کنار موضوع رد می  شوند و مراقبت جدی در زمینه بهداشت را  کاری بیهوده می دانند ، از معاشرتهای خود نمی کاهند ، چنانچه علایمی چون سرفه یا تب مشاهده کردند آنرا نادیده می گیرند و در مواقع ضروری از ماسک، دستکش  و مواد ضدعفونی کننده استفاده نمیکنند.

فاجعه انگاری یا بزرگ نمایی  ویروس فکری دومی است که چنانچه کنترل نشود می تواند خسارات روانی و جسمانی زیادی به بار آورد. این ویروس منجر می شود که فرد اضطراب شدیدی را تجربه کند  در نتیجه خواب و تغذیه مناسبی نخواهد داشت  و چنین افرادی بدن  خود را مستعد و آماده  میزبانی کردن  از  ویروس کرونا  خواهند کرد.در ادامه به رفتارهای موثر و سازنده جهت کنترل شرایط موجود اشاره می شود

۱_ اولین گام داشتن آرامش است .چنانچه گفتگوی درونی ما این باشد که  درست است که در  شرایط خاصی هستیم ولی  میتوانیم با مدیریت کردن اوضاع ، شرایط را به نفع خود و هموطنانمان جلو ببریم .پس اگر ما هر آنچه را که درست است  مسئولانه انجام دهیم کمک بزرگی به خود و هم وطنانمان کرده ایم .

۲_ در نتیجه آرامشی که از  چنین  گفتگوی ای  حاصل می شود،  جسم و  بدن ما میتواند با قدرت بیشتری به مقابله با این ویروس بپردازد .

۳_  با انتخاب رفتارهای درست از قبیل : شستن مرتب دستها ، کاهش تعامل با دیگران و بیرون رفتن از خانه  فقط  و فقط در حد ضرورت ، ضدعفونی کردن محیط و ....میتوانیم نقش چشمگیری در کنترل شرایط موجود داشته باشیم .

۴ _ از جمله فعالیتهای مفید دیگری که میتواند به افزایش آرامشمان کمک کند ، گوش دادن به موسیقی های آرامش بخش،نقاشی کشیدن ،  کتاب خواندن ، ورزش های مناسب در خانه، انجام بازیهای مختلف از قبیل پانتومیم و ..با اعضای خانواده مان می باشد .

۵_ برای کاهش تنش و دل نگرانی هایمان از جست و جوی زیاد در مورد بیماری اجتناب کنیم .
۶_ امیدواری دادن به همدیگر: در متن گفتگوها یا اطلاع رسانی هایمان به این اشاره کنیم که  می توانیم با  مراقبت و رعایت کردن اصول ارایه شده  از پس این مشکل بر بیاییم .

۷_ تقویت بعد معنوی و روانی  و اتصال به منبع لایتناهی پروردگار ،نقش موثری در افزایش آرامش ذهن و روانمان دارد.

۸_ اگر در خانه فرزندان کودک یا نوجوان داریم متوجه این باشیم که آنها با الگو برداری و ضبط کردن رفتار ما ، شیوه مواجهه با شرایط سخت را یاد میگیرند و رفتار می کنند.پس با حفظ آرامش ، امیدواری و انتخاب رفتارهای سالم و درست،  والدگری موثری را برای فرزندانمان انجام دهیم .

اسفاد خبر...
ما را در سایت اسفاد خبر دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : esfadnewsa بازدید : 183 تاريخ : دوشنبه 19 اسفند 1398 ساعت: 1:54